Misiune

Misiunea noastra este sa oferim pacientilor cel mai bun tratament de la cei mai instruiti profesionisti pentru a raspunde nevoilor pacientului

La Centrul de vindecare Silk Road Sibiu, promovăm un mediu în care se accentuează importanța lucrului în echipă, a comunicării și a excelenței. Când vine vorba de îngrijirea pacienților, ne străduim să ne asigurăm că tratamentele noastre coincid cu nevoile pacienților, făcând ajustări și schimbări atunci când este necesar, pentru a trata condițiile de sănătate comune și probleme dificile de sănătate. Sperăm că, prin construirea unei relații puternice între practicanți și pacienți, vom putea cel mai bine să vindecăm și să restaurăm corpul.

Tratamentele includ atât acupunctura, cât și medicina tradițională chineză (TCM). Ele sunt o parte integrantă a culturii și filozofiei chineze de mai mult de 5000 de ani. Conceptele lui Yin și Yang și dinamica celor Cinci Elemente oferă cadrul de aplicare al teoriei TCM. Analogiile sunt extrase din fenomenele naturale la corelațiile organelor corpului. Bolile, inclusiv cancerele, sunt văzute ca un dezechilibru în balanța Yin și Yang, care poate fi cauzat de emoții, dietă necorespunzătoare, exces de muncă, suprasolicitare sau factori climatici, cum ar fi vântul, frigul, vara: umiditate, uscăciune, căldură. Terapia depinde de diagnosticarea corectă a sursei dezechilibrului.