Reflexoterapie

Reflexoterapie

Reflexoterapie foloseste tehnici speciale ale degetelor pentru a lucra pe zone reflexe mici de pe picioare sau de pe maini, cu scopul de a aduce organismul in starea de echilibru. Reflexologia afirma ca regiuni distincte de la nivelul picioarelor corespund unor anumite organe sau sisteme de organe din corp, iar prin stimularea regiunii adecvate se elimina blocajele energetice care provoaca durere sau boli in structurile asociate.
Tratamentul reflexogen are efect benefic in afectiuni neuropsihice, digestive, circulatorii, renale, hepato-biliare, endocrine, afectiuni ale coloanei vertebrale etc.
Reflexologia destinde, reduce incordarea, amelioreaza circulatia sangvina si functionarea nervilor, restabilind echilibrul tuturor functiunilor corpului. Dat fiind ca majoritatea bolilor actuale provin din incordare si stres, reflexologia aduce ameliorari in aceste cazuri. Pentru persoanele care vor sa mentina o stare buna de sanatate, aceasta terapie poate fi aplicata tuturor categoriilor de varsta, si e de preferat sa se faca de cel putin doua ori pe saptamana.

Author Info